Underbart

2009-07-19 / 20:25:28
Har precis kommit hem efter en underbar helg med en underbar Niklas:), bättre födelsedag och helg kunde jag inte haft. Synd bara jag ska jobba imorgon:(, hade velat följa meed ju:(:P.. Men är väldigt glad för den tiden vi ses, helt underbart:).
I går var vi och såg Brüno på bio, kanske inte riktigt min typ av film men endel scener var bra:). Man fick sig ett gott skratt imellan åt iaf:).

Så min helg:
Jobbade
Åkte till Niklas
Umgicks med hans familj
Var på bio
Åt en trevlig middag med hans bästa kompis med tjej
Och bara var, vilket är hur gött som helst:D



Så så såg min helg ut:)

Eumm

2009-07-12 / 21:25:56
Jag har inte orkat skriva något på hela helgen, men jag har jobbat och när jag kommit hem har jag varit så trött att jag inte har vetat vad jag ska skriva:).
Men i alla fall. helgen har jag jobbat och promenerat mina raska promenader, vilket har varit väldigt skönt att gå:P. Skulle väl egentlgen gå idag med, men det det är inte så lockande väder ute så tar det imorgon. Har verkligen kommit igång med mina promenader känns det som :d bara det håller:P

Menmen, nu är jag ledig fram till torsdag då jag ska jobba min första natt på jobbet.

Ha det bra .

hehe

2009-07-08 / 21:08:48

Dagen som har gått har väl inte hänt så mycket, har varit hos en släkting på förmiddagen, sen ringde Nettis och frågade om jag ville umgås lite. Och visst säger jag inte nej till det :) . Var med henne i ungefär tre timmar, sen "åkte" jag hem och lagade mat. Annars har jag bara slappat lite här hemma.
Har tagit tag i mitt ohälsosamma liv, orkar inte att äta massa skräp och inte motionera. Så idag, var första dagen på mitt mer hälsosamma liv. Kom precis hem från en promenad på 45 minuter, gick i väldigt rask takt. Känns hur skönt som helst .. Imorgon blir det promenad me Nettis:D (L) ..

Mjaha

2009-07-06 / 21:13:01
Så jävla skönt att ha varit ledig idag:D är det imorgon, torsdag och fredag med:) . Idag har jag varit med min underbara kompis Mikaela, vi har varit på stan, maxi och jysk. Jag ha köpt en ny säng idag, vilket behövdes. Denna är lite liten:).
Annars idag har jag inte gjort ett skit, bara suttit hemma och muppat mig:) .

I helgen som varit nu har jag varit hos Niklas, jag har haft det underbart med honom som vanligt. Vi har varit på arvika festivalen och bara myst:) .. Han kommer till mig på min födelsedag, vilken underbar present va:D?!

Nu har ni lite att läsa:)