Mhm

2009-06-28 / 20:36:00
Hela helgen nu har man jobbat som en tok, i går jobbade jag 12 timmar och idag jobbade jag 9 timmar, Snacka om att jag är helt sluut. Imorgon ska jag jobba 8 timmar, fortfarande jobbigt innan jag kommit in i det ordentligt..
Annars har det varit en bra helg, inte gjort ett jävla skit men endå:P . Skönt att bara slappa efter jobbet, eller så är jag så trött att jag lägger mig direkt:P .

Idag efter jobbet har jag bara suttit hemma, stekte lite korv och ätit lite godis, men även pratat med den underbara killen :) . Vi har pratat väldigt mycket idag, vilket gör mig väldigt glad..

Have fun!

Vilken underbar vecka!!

2009-06-26 / 22:38:53
Kom precis hen från en underbar resa till Säffle där jag hälsade på en kiille jag pratat med väldigt många år på internet och msn. Åkte dit i onsdags, tog tåget till Karlstad, mötte upp hans kompis och syster, åt lite mat och sen gicl vi på bio. Vi såg nya Transformers filmen, den var väldigt bra men väldigt mycket action i den. Dom här dagarna har vi bara tagit det lugnt med hans familj och deras hundar. Sex sööta vovvar:).
Det har varit helt underbart hos dig nu dom här 3 dagarna, ville verkligen inte åka hem. Men vi ses snart igen, det hoppas jag verkligen <3<3!!



Ska skriva lite oftare nu, men kanske inte imorgon ska jobba 12 timmar:(..

Har visst inte orkat skriva något

2009-06-20 / 14:56:05

Men nu kan jag skriva lite vad jag gjort dom senast dagarna. 
 
Jag har umgåtts med komisar, jobbat, tagit det lugnt vad har jag mer gjort?! Suttit hemma och muppat mig lite:P


Igår midsommarafton var jag hos min kära mamma, hon kom och hämtade mig kvart i 11 på morgonen då åkte vi ut till mormor och fikade lite, när vi hade fikat klart åkte vi allihopa till Söderköping. Det var väldigt mysigt faktiskt, vi kollade när dom resta midsommarstången, köpte en massa lotter som vi inget vann på och gick en promenad längst vattnet. Väldigt härligt faktiskt. Vid 15 tiden åkte vi hem till mormor och lämnade av henne och hennes karl, sen bar det av hem för att laga mat. Maten blev grillad fläskfile, färskpotatis och rhode island dressing, det var himmelskt gott:D.
Idag än sålänge har jag inte gjort allt för mycket, varit med pappa på donken och sen nu hemma och muppar framför tvn, får se vad man hittar på senare:).  Skriver eventuellt något senare ikväll.


Pusskram på er. Ha det bra:)

...

2009-06-14 / 11:17:02
Jag har visst inte skrivit på hela helgen, har inte haft någon direkt lust. Idag har jag sovit ut, sov enda till 11 idag, det var riktigt skönt. Annars brukar jag bara sova till 8-9 vilket inte är så jäkla skoj. Menmen, skönt som faan var det att sova ut iaf:).

Men lite kort om helgen då:
Festat
Spelat gh metallica
Sovit
Träffat en jättego kille jag pratat med på internet
Varit med min Hanna
Umgåtts lite med en full Sara:P.

Det var lite om helgen det, kan inte komma på något mer att skriva än att jag ska städa lite idag tänkte jag, fy faan så det ser ut här hemma, Men det är min brors fel att det ser ut som det gör. Menmen. Ska fixa ordning så det ser hyffsat ut hemma iaf, göra pappa glad när han kommer hem .

Puss på er <3<3

God morgon.

2009-06-10 / 08:59:59
Usch, vaknade lite tidigt idag. Hade önskat att jag iaf fick sova till 10 idag, men det fick man ju inte. Jäkla skit:P .
Men när jag endå var vaken så tittade jag ner på golvet där jag lagt min nya fina bärbara datorn så kände jag att jag kan ju lika gärna ligga och knappa på den en stund:P. Måste ju inviga ordentligt:D.. 
Men nog pratat om den :).

Idag ska jag till sjukgymnasten vid halv 12-12, måste kolla upp min axel för er om inte vet att jag har ont. Men får se hur det känns lite närmare klockslaget, för gör det inte lika ont som det brukar så är det ju ingen mening att ta upp platsen för någon annan :). Men men, får se hur det går.
Efter det ska jag sen hem och laga mat sen till jobbet, så ser min dag ut idag om inget annat dyker upp imellan:)..

Ha det bra <3<3

Yeees

2009-06-09 / 20:41:05
Äntligen har jag en bärbar dator, YES. Tack Robin för hjälpen och för att du är så duktig på att prata och flörta med försäljarna:P ,..


Nu har jag en egen dator, som bara ör min:D

:)

2009-06-08 / 16:07:55
Just nu sitter jag och lyssnar igenom musiken som finns på datorn och tänker på igår, väldigt mysigt måste jag säga.
Hoppas det blir blir igen, du är väldigt mysig att sova med:):)!!

Är väldigt trött idag, men så kan det vara om man ligger och myser och pratar hela natten:P. Hade en väldigt mysig kväll och natt med dig så det gör inget att jag är trött idag när man får såå mysigt som med dig:)!!

Usch

2009-06-07 / 17:39:34
Så jävla seg man blir dagen efter man varit ute?!:O . Jag är har iaf inte varit bakis på hela dagen vilket är skönt:) , kom bara lite sprängande huvudvärk. Men det gick över med en tablett:P HAHA. Bra grejer:)..

Jag hade btw väldigt trevligt hos Sara och Magnus igår, en lyckad kväll. Lite småsegt framåt kvällen men annars lugnt:) ..

Saknar dig stumpa, vi får ses snart och gå på staan:D hihi (L)!!

Ha det gött

Feest idag

2009-06-06 / 13:46:54
Idag ska jag på födelsedagsfest/ nationaldagsfirande :), vilket ska bli väldigt trevligt.
Hoppas bara dom två mupparna Hanna och Amanda kommer, som dom säger att dom ska!
Ser fram emot kvällen väldigt mycket, träffar ju inte min lilla stumpa Sara lika ofta längre:( , vilket är synd.
Vi får ta igen det snart gumman!!

Ska snart äta lite mat, sen över till bror min, sen ska jag ner på stan och köpa present och sen åker jag till Sara och Magnus som är han som vi ska fira:) ..

Ha en bra kväll på er alla:) <3<3

Ojj

2009-06-04 / 06:22:36
Glömde visst skriva mer om gårdagen så jag skriver lite om den här istället.
Vaknade klockan 9 och åt frukost, satte mig en sväng vid datorn och kollade runt lite.. Vart lite småseg efter frukosten och klockan var väl 11 eller något, då la jag mig igen och ställde klockan på 12.45. När klockan ringde gick jag upp och började med maten direkt eftersom jag ville hinna äta innan jag skulle till jobbet klockan 16. Väl på jobbet sen så var det väl inte så mycket att göra, bara sitta och ta det lugnt osv, vilket var väldigt trevligt. Människorna som jobbar där är väldigt trevliga så jag kommer trivas väldigt bra både med vårdtagaren och med personalen:) .
När jag senare kom hem åt jag kvällsmat och satte mig åter vid datorn en sväng, typ 2 tim, sen gick jag och la mig, var vääääldigt trött:P hehe..

Det var lite om gårdagen, skriver ytterligare ikväll om den här dagen:) ..


Nu kan jag fylla på lite om den här dagen som har gått, drar igenom det lite fort.
Frukost
Jobbet
Stan och shoppat lite
Hem och sovit en stund
Åkte till syster
sen hem och lagat mat.
Blev gott även om pappa kokade bort allt vatten på potatisen:P
Så nu ska jag bara sitta här och slappa lite framför burken här hemma och se om något skoj händer på den vilket jag inte tror på:P

Usch

2009-06-03 / 09:05:08
Att man alltid ska vakna så jäkla tidigt:(, första gången jag vaknde var det strålande sol då blir man glad. Nu när jag vakna vad var det då ?! Joo spöregn och grå himmel fy faan.

Kände för att gnälla lite:P Fyller ut den senare ikväll så ni får mer att läsa.

Hej på er..

Min dag

2009-06-02 / 21:40:13

Nu skriver jag mitt första inlägg i min blogg, blev hit tvingad av min underbara kompis Hanna:) .

Idag har jag varit hemma till klockan var ungefär 14.14 då jag gick till bussen som skulle ta mig in till stan, när jag väl var inne i stan blev jag arg på några ungar på bussen som trängde sig in innan jag själv hann gå ut eftersom jag skulle av där. Men nog om det.. Jag hade väldigt tur med samtrafiken idag iaf, spårvagnen kom precis när jag ställde mig vid hållplatsen och väntade. Menmen, jag satte mig på spårvagnen som skulle ta mig till haga, till Hannas jobb.
På hennes jobb satt jag och var social med henne och Jenni som också var där, vi pratade en massa skit och skojade som vanligt om allt.
Var i haga till ungefär 19.45 då en killkompis kom och hämtade mig så vi skulle åka och äta, när vi sen hade bestämt oss vart vi skulle äta vart det Pizzeria Neptun som btw är en väldigt god pizzeria. Rekomenderas varmt:)!!
När vi hade ätit skjutsade han hem mig, och nu sitter jag här och muppar lite framför datorn och msn.

Ha det bra med er:)

Välkommen till min nya blogg!

2009-06-02 / 16:16:36