Frukost timee

2010-02-23 / 07:58:49

Sitter just nu på sängen och äter frukost, vaknade för en halvtimme sedan ungefär. Om en timme ska jag åka till Communicare och vara där ett tag, sen ska jag ner på stan och möta söta Linnéa:). Vi ska ta en tripp på stan och glutta lite, får se vad det blir mer:).
Vet inte vad jag ska skiva mer, men det blir nog flera uppdateringar idag:P.

Vad ska ni hitta på då?

Puss  ♥

Måndag igen

2010-02-22 / 10:36:13
Nu sitter man på communicare idag igen, och funderar på vad man ska göra. Jag vet inte riktigt, läsa igenom lite saker ska man väl göra sen ska jag nog kolla lite på Ams hemsida och se om det finns något roligt men det gör det aldrig.
Helgen som varit har inte hänt så speciellt mycket, i fredags hade jag Mikaela och Linnea fredagsmys annars inget speciellt. Var med dom hela dagen i stort sett:). Sen i lördags var jag på kalas hemma hos Sara hennes lille sötnos William fyller ju år idag så det var kalas för honom. På kvällen sen åkte jag hem till Mikaela och festade lite, slutade med utgång. Riktigt trevligt men samtidigt väldigt tråkiigt inte så mycket folk ute ju:|. Men det förstår man ju i det vädret och helgen innan löning:).
Igår gjorde jag inte allt för mycket, slappade hemma hela dagen och gjorde inte speciellt mycket. Kollade på Ghost Rider på 3an igår kväll med, men tydligen somnade jag framför tvn med den på för jag vaknade på natten och undrade varför någon har satt på tvn:P. Men denna någon kommer inte ens in i mitt rum för jag har låst dörr:P. Så då fattade jag att det var så att jag somnade med tvn på:P.

Idag ska jag inte göra speciellt mycket, ska sitta här ett tag till sen ska jag ner på ett möte vid 15. Annars ska jag inte göra ett skit, ville ju umgås med Mikaela lite men det kan hon ju inte idag:| så får bli att ses en annan dag:D, eller en snabbis sen:D.

Jaha. så vad ska ni göra idag då :)?

Pusspuss ♥

Mihi

2010-02-19 / 13:32:33
Nu sitter jag hos min underbara Mikeala och har precis lagt hennes dotter, får se om hon somnar också. För hon var riktigt trött må jag säga:). Har varit och pratat med en studievägledare på Komvux och kom fram till att jag ska börja studera i höst igen, har lite att läsa så :P. Men bra saker att läsa.
Vad jag ska göra idag det vet jag inte , men ikväll sen ska jag vara med Mikalea, har lite fredagsmys här hos dom:). Vi ska titta på Ice Age 3:P, ska bli kul:D.

Kanske blir fest imorgon, jag hoppas på det iaf beror på en viss människa vill vara snäll och ställa upp dom barnvakt:D *hoppas hoppas*.
Vad ska ni hitta på idag då ?:)

Puspuss♥

Mjaaa

2010-02-18 / 11:35:11

Jag sitter på Communicare och stirrar på datorn, har pratat lite med tjejerna här om lite allt möjligt. Bland annat mitt personliga brev som är helt värdelöst. Men får se hur det går med det.
Jag ska gå vid 13 eller något tänkte jag, ner till Infoteket som jag sa förut så jag kan höra lite om studier och sånt. Jag funderar ju på att utbilda mig till hudterapeut som jag sa förut också, men jaa inte lätt. Vi får se hur det blir med det ska ner och höra med dom iaf tänkte jag.
Vad har ni gjort en så länge på dagen då ? Har ni gjort något roligt?:)

Puss på er♥

Snart bege mig

2010-02-18 / 09:00:47
Sitter hemma och väntar på att klockan ska bli lite mer så man kan gå till bussen, jag ska ju till Jobbcollage idag igen även kallat Communicare. Men jag skulle behöva gå ner till Infoteket med och höra lite med dom om en kurs, så får se vad dom säger på Communicare.

Senare idag vet jag inte vad jag ska göra, eventuellt träffa Mikkiz en sväng annars inget, får se vad det blir av det. Vad ska ni hitta på idag då:)?

Pusspuss ♥

Jippiie:D

2010-02-17 / 20:41:57
Nu har jag kommit hem igen, jag har inte orkat blogga på ett tag men jag gör väl det igen då:P.
Jag kom hem vid 18 förut efter att ha varit på Jobbcollage och varit rekryterare för en dag, och sen en liten tripp på stan med Mikaela och hennes dotter:)! Åkte hem och la mig på sängen och höll på att somna så det var tur att pappa frågade om jag ville följa med bort till Hageby Centrum, annars hade jag somnat kan jag lova och det skulle inte bli bra:D.
Så nu har jag samtidigt hämtat ut mitt paket som innehöll dom underbart fina skorna jag beställde i söndags, dom svarta med nitar på :D. Och dom passar perfekt, tur jag inte tog en storlek större, då hade man fått skicka tillbaka:D. Går omkring med dom här hemma nu, är jättestolt över dom måste jag säga:D.

Vad har ni gjort idag då:)?

Uppdaterar senare:D.

Pusspuss  ♥

Godmorgon

2010-02-16 / 08:19:27
Nu sitter jag hemma och har snart gjort mig iordning klart, vet inte vad jag ska göra nu?! Kanske äta lite frukost, gjorde ju inte det igår så får väl kompensera lite:P. Ska sen iväg på den där skiten igen Jobbcollage, men en sak har det gett mig iaf, jag hade tänkte plugga vidare och utbilda mig till något heeeeelt annat:P. Något jag velat ett bra tag nu. Det har också med människor att göra, men den här gången är det på ett annat sätt:P
Nu är ni nyfikna va:D?

Jag har inga planer för idag alls faktiskt, får se vad som händer och fötter förutom att man ska på det där. Annars vet jag inte faktiskt. Får se om man ska umgås med mikaela lite eller så :P?!

Vad ska ni göra då?:)

Puss puss♥

Måndag, igen:D

2010-02-15 / 09:52:45
Jaaha, nu sitter jag på JobbCollage och har lika roligt varje gång som jag har när jag är här. Fy fan säger jag bara. Ska prata med min handläggare på Arbetsförmedlingen om jag får byta till en vanlig jobbcoach istället så man slipper sitta här i 5 dagar i veckan i 6 timmar typ, det är inte så värst roligt:O.

Vad ska jag göra mer idag då? Ja det kan man ju undra, jag ska väl eventuellt träffa Mikaela och hennes sötnos till dotter lilla Linnea som ska höras och synas heeela tiden :P. Så söt:D. Vet inte vad vi ska hitta på men något blir det väl iaf, umgås LÄR vi ju göra iaf:D. Vad jag ska göra mer idag det vet jag inte, sitta här och glo som en liten tönt och inte göra ett skit. Ska väl eventuellt gå hem tidigare kanske, orkar inte sitta här och söka jobb som en idiot heeela tiden. Det finns ju inga att söka endå.

Vad ska ni göra idag då:)?

Puusss på er ♥

Skornaa:P

2010-02-14 / 18:59:19


Här har ni mina asgrymma skor jag skrev om nyss, efter lite tjat från en viss liten Hanna så la jag upp dom nu istället:P.
Puuss

Förlåt för dålig uppdatering

2010-02-14 / 18:50:45
Hej mina söta bloggläsare, ber verkligen om ursäkt för min dåliga uppdatering men har inte varit på blogghumör men nu börjar det komma tillbaka igen:P.
Jahaa min helg har varit den tråkigaste någonsin, har suttit hemma helt själv på min säng, ätit chips druckit vatten och kollat på tvn. Eftersom man tyvärr inte har några pengar än så blir det ju inte så mycket att göra!

Idag är det, har det varit alla hjärtans dag men jag har ju ingen att fira den med så jag har suttit hemma i min morgonrock hela dagen, inte ens satt min fot ute idag! Så vad jag tycker om den här dagen då?! Ja visst är det bra att den finns, men för mig som inte har någon att fira den med känns det helt meninglöst. Visst man kan fira den med vänner och så också, men just idag har jag bara suttit hemma och funderat på allt möjligt vilket man tyvärr gör väldigt ofta när man inte har något att göra och är ensam hemma. Tur att man har sina vänner iaf, speciellt Hanna och Mikaela. Tack för att ni finns i mitt liv, ni gör det så mycket enklare gå vidare att tänka positivt. Det var lite om helgen och om just denna dagen, hur har eran helg och alla hjärtans dag varit?! Hoppas den har varit bra för er och att ni har gjort något väldigt roligt och mysigt framförallt:)!

Jag ligger nu på sängen och tittar på tough love på 3an, det är verkligen ett bra program. Vilka blonda tjejer det finns, en golddigger t.ex som är med det. Herregud, behöver jag säga mer. Det är verkligen ett program som jag kan rekomendera till er om ni har tråkigt en söndag mellan 18-19:).  Vad det blir sen på tvn det vet jag inte, kaanske Tabatha's salon takes over eller Projekt Runway, har inte riktigt bestämt mig ännu:P.

Kan ju nämna också att jag har beställt ett par skor igen, jag vet att jag gör det jämt men är man skogalen så är man:D. Kan visa bilder senare eller imorgon så får ni se vilka skönheter som kommer hem till mig i veckan, inte ens säkert att jag kommer gilla dom när dom väl kommer till mig men dom är riktigt snygga iaf. Svarta med nitar på, behöver jag säga mer:D?!

Puss på er♥

:)

2010-02-05 / 17:56:15
Tyvärr blir inte dom fina skorna mina men har ju redan en massa skor som jag tycker om :). Jag behöver ju inte en hel garderob full med skor, även fast jag älskar skor och hade gärna velat haft det:P.
Jaaha, kom nyss hem och är ashungrig så har pappa lagat maten fel så jag får ingen mat först om en halvtimme eller så. Menmen, nu sitter jag iaf och väntar på att pappa ska komma hem så att JAG kan göra maten så det blir rätt gjort.

Vad har ni gjort idag då ?

Pusss♥

Nööjd:)

2010-02-04 / 22:46:04


 





Nu har Sofia lärt mig hur man infogar bilder på bloggen så nu tänkte jag visa er bäddsetet och sandlerna jag har köpt, tänkte även visa er dom assnygga skorna jag köpt idag:D. Är lycklig!! Det är tur att man har vänner som hjälper en ibland med saker man inte förstår eller kan, jag gör ju det samma för dom så :).
Snart blir det sovdags tror jag, börjar bli lite trötter och ska upp halv 8 imorgon. Orkar man ?! Jaa jag måste,annars får jag inga pengar tyvärr.
Men imorgon ska jag förhoppningsvis få iväg lite papper som skulle behövas lämnas in, hoppas bara dom inte behöver några mer.
Neehe, nu blir det sov dags snart. Sov gott alla och så hörs vi imorgon :).
Pusspuss på er ♥

Minnen :)

2010-02-04 / 21:40:22
Nu ligger jag hemma igen efter att ha varit hemma i en timme eller liknande, jag har nämligen varit med min underbara vän Mikaela:). Hon hämtade mig vid halv 12 tror jag klockan var, och sen dess till klockan 19 har jag varit med henne. Vi har inte gjort speciellt mycket, men jag har alltid kul tillsammans med henne och hennes lille tös även fast man blir lite trött på hennes tjat. Men som Mikaela säger hela tiden, hon är ju liten.

Sitter och pratar gamla minnen med min barndomskompis Hanna, man kan inte mer än att skratta av vilka tokigheter vi höll på med som små. T,ex stoppade vi bollar innanför tröjorna så det såg ut som om vi hade stora bröst sen skulle vi tejpa fast tegelstenar som skor på fötterna och försöka gå i dom men det gick inte så bra:P. Sitter här och skrattar som en tok åt sakerna vi hittade på:D. Hanna och jag skulle kunna sitta och prata säkert en hel dag om våra minnen och saker vi gjorde som små, en vinter hade vi satt plastpåsar utanpå strumporna och hade det i skorna och tog av oss skorna och åkte på fötterna nerför backar och grejer:P det borde ni testa för det var riktigt roligt:P.

Vad har ni hittat på idag då ? Något roligt hoppas jag ?!

Pusspuss ♥

:)

2010-02-04 / 09:53:07
Jaaha nu har man vaknat igen efter en godnatts sömn, det var underbart skönt att sova. Eller det är det ju iofs jämt men endå:P. Jag vaknade för ungefär en halvtimme sen och gick in och duschade direkt, ska ju eventuellt vara med Mikaela idag så ville vara ordninggjord till dess:P.
Okej, idag blir det att lämna in lite papper som behövs lämnas in, annars ska jag inte göra så mycket. Vad ska ni hitta på :)?!?!. Igår som ni vet gjorde jag inte mycket, satt inne heela dagen. Men när jag väl bestämde mig för att gå bort till HC så snöade det inget men självklart vräkte det ner när jag hade kommit några meter ut .. Så typiskt:P.

Puss på er ♥

Snöstorm

2010-02-03 / 17:06:31

Jaha, då har man suttit inne hela dagen. Väldigt tråkigt men har ingen lust att gå ut i snöoväder, men kanske ska man gå bort till Hageby centrum senare och köpa lite god efterrätt. Riktigt sugen på persikohalvor eller ananas skivor med glass och grädde:D. Det är ju riktigt gott, håller ni inte med? :)

Nu sitter jag här i min säng och väntar på att min pappa ska komma hem, så sjukt tråkigt att bara sitta hemma en hel dag helt själv. Men det blir bättre imorgon hoppas jag, ser ju ut som om det slutat snöa nu men det kommer säkert mer.

Skriver mer sen om jag kommer på något att skriva, om inte annat så skriver jag gonatt inlägg sen när jag tänkt sova:D.

Puss på er ♥

Ojoj

2010-02-03 / 11:06:58

Vaknade här för en stund sedan, var väldigt skönt att sova länge för en gång skull. Eller länge för att vara jag iaf, brukar vakna runt 8 där någonstans. Blev inte av att jag skrev någon mer blogg igår,det var för att jag mötte upp söta Sara på stan runt 1.
Så Sara och jag gick runt ett varv på stan fram till klockan 2 tror jag, sen gick vi till dónken och åt lite mat. Jag som ska sluta med sånt inte så bra:P. Efter vi ätit mötte vi upp Saras mamma och pratade lite stunt, hon ville väl busa lite med trötta William också antar jag:P. Vi gick ett litet varv till på stan, gick ner till en japans liten inredningsbutik och vi köpte varsinna fina ljuslyktor att sätta fast på väggen. Har länge velat ha såna så det var tur att dom var billiga:P.
Vi tyckte väl att det vart lite mycke på stan för det märktes att klockan började bli mer så vi rörde oss mot klockaretorpet, hade tänkt hälsa på mitt jobb som jag hade i somras men följde med Sara hem istället. Det var väldigt trevligt hos min lilla Sara, hon bjöd mig på mat. Väldigt god mat måste jag säga:D, ris kött och grönpepparsås:D. MUMS!! Sen tittade vi runt lite på datorn, tittade på filmen Cars som man har sett ett antal ggr men William ville ju se den så jaa:). Sedan tittade vi på Paradise Hotel, trots att Sara hatar det programmet så var hon snäll och tittade på det för att jag ville:D. Efter det åkte jag hem, min sista buss hem går ju kvart över elva så ville inte missa den :P Kändes inte så roliigt att gå hem i blåsten:D.
Jag hade ju fattat totalt fel med dagarna, vet inte vad det är för fel på mitt huvud alltså. Det var tisdag igår, och onsdag idag. Jag till 100% att det var tisdag i måndags och onsdag igår:O, men tror det var för att Paradise Hotel brukar ju vara tisdagar och onsdagar väl ? Denna vecka var det i måndags och tisdags:O? Men skit samma, nu har jag iaf sett varenda avsnitt på det:D. Och jag tycker absolut att rätt personer vann:D.
 
Jaaha så var händer idag då ? Jadu, inte mycket alls jag ska sitta inne heeela dagen tror jag. Eller så går jag iväg senare i eftermiddag om en viss liten brutta vill vara med mig om hon har tid och lust:), får hoppas på det iaf.

Ska ni göra för roligt idag då ?

Pusspuss ♥

God morgon..

2010-02-02 / 09:12:49

Jag vaknade för ungefär en halvtmme sedan av att någon håller på att renoverar i en lägehet här någonstans, det är så förbaskat jobbigt i elementhus.
Nu sitter jag här och tittar på tvn och kollar runt på internet, funderar på om jag ska orka titta på Paradise Hotel avsnittet som jag missade igår:D?! Det kanske vore en bra idé eftersom jag ska se det avsnittet som är idag så man har lite koll på vad som väntar.

Jaaha, vad händer idag då ?! Nej inte så mycket faktiskt, kanske ska vara med Sara annars får vi se. Någon som vill hitta på något om det inte blir att jag är med henne?! Hör av er isf, jag blir bara glad om jag får göra något annat än att sitta hemma och glo för mig själv.

Okej, det var lite om min morgon.
Alla andra sover nu i quess bara jag som vaknar tidigt utav jäkla byggjobbare, förbaskat irriteraande.
Menmen, nu ska jag titta på Paradise Hotel:P

Puuss på er ♥

Strax sovdags..

2010-02-02 / 00:03:21

Jag sa ju innan att jag skulle visa bild på dom två sakerna som var med i mitt paket som jag hämtade idag, men jag har tyvärr inte kommit igång så mycket med bloggen igen så har glömt bort hur man gör för att lägga in bilder i ens inlägg. Men det kanske ni kan hjälpa mig med?

Jag tittade inte på Paradise Hotel, missade det nu juu fastnade istället för filmen på 3an även fast jag sett den ett antal ggr:P. Men men, tur man har dator så man kan koll på det där istället:D.
Nu ska jag sova, börjar bli riktigt trött faktiskt. Men hoppas ni alla har haft en bra dag, det har jag haft iaf men väldiigt seg,

Sov gott på er och dröm fina drömmar så hörs vi imorgon :).

Pusspuss ♥

Väntar..

2010-02-01 / 20:37:26
Nu är det inte långt kvar till Paradise hotel börjar, fattar inte egentligen varför jag följer just denna säsongen. Har inte följt någon annan av säsongerna, men aa det kanske var något speciellt med denna :P.
Har precis varit med min pappa borta på Hageby Centrum hämtade ut ett paket med lite roliga saker i, bland annat ett par fina sommarsandaler och ett coolt bäddset:P. Vet inte om jag kommer våga använda det men äh det var fräsigt iaf:D. Jag har även köpt chips, ny smak hos OLW som är Sourcream och sweetchili riktigt goda faktiskt. Dom borde ni testa :D.
Sitter just nu och smaskar på lite chips, kollar på Design Simon och Tomas och kollar runt lite på internet. Finns ju tyvärr inte så mycket att göra.

Mhm, lägger bilder senare på vad som var i mitt paket:) om ni nu vill se.

Vad har ni för er för något roligt då ?:)

Pusspuss ♥

Nu var det dags igen :P!

2010-02-01 / 17:41:05

Hejhej :).
Jaaha, det var ett bra tag sedan jag skev i bloggen. Kanske ska börja ta tag i det igen. Det är ju endå en sysselsättning när man har tråkigt och inte har så mycket att göra.
Kan börja med att berätta lite om hur helgen såg ut:
Fredag: Vid 2 mötte jag upp Hanna på stan, vi gick ett varv och letade kläder osv. Klockan 16 var det dags att gå till Makeup Store för att bli sminkade inför kvällens festligheter. Klockan 19-20 kom folket till Hanna för hon hade fest eftersom hon fyllt 20. Var en väldigt trevlig kväll bara det att man känner så stort ansvar eftersom man kännt henne så länge.
Lördag: Vaknade rätt skapligt i lördags, tror klockan var runt 9 där  någonstans. Loggade in på msn och pratade lite med Sofia och hon frågade om jag ville göra henne sällskap på stan vilket bara är trevligt:). Sofia är en sån snäll tjej så ingen problem att umgås med henne. På kvällen sen var det fest, igen, men denna gången mycket roligare:P. Tack Hanna för en trevlig kväll. Var hemma klockan 5 på morgonen för att fröken Hanna tvingade med mig på efterfest:P.
Söndag: Blev väckt av en kompis som ringde mig halv 11 på morgonen, vilket inte var så speciellt roligt, skulle egentligen följt med henne till hennes föräldrar men det blev inte så. Kanske var lika bra, kände mig ju inte så pigg direkt. Så söndagen blev en lugn hemma kväll. På kvällen vid 18 tiden så kom min underbara vän Mikaela hit, hon ville umgås lite och ta det lugnt vilket hon självklart fick. Vi fikade lite och bara pratade allmänt med skit.
Idag: Idag har jag inte gjort allt för mycket, jag vaknade klockan 7 för att sedan äta frukost göra sig iordning och sedan bege sig till Communicare som jag började på idag. Dom är till för att hjälpa till så man lättare kommer ut i arbete, men vi får väl se om det ger något resultat. Jag hoppas på det iaf.

Det var lite om min dag det, nu ligger jag mest bara hemma på sängen och slö tittar på TVn och jaa inne på facebook och nördar lite. Väntar på att Paradise hotel ska börja, men det är ju några timmar kvar till dess:P.

Hehe, får se om jag uppdaterar något senare, eller om det blir mera imorgon:)
Ha det fint alla:D<3. PUSS